يستعد أوناي إيمري، مدرب أستون فيلا، لزيارة صعبة لملعب كامب نو لمواجهة برشلونة ضمن منافسات دوري أبطال أوروبا، وذلك في تصريحات لموقع الحرية، حيث يرجع المدرب الإسباني إلى الملعب الذي عاش فيه ليالي كتير مش سهلة.
المباراة دي ليها طعم خاص عند إيمري، لأنه بيرجع للملعب ده بعد غياب أربع سنين، وفي نفس اليوم اللي بيحتفل فيه بعيد ميلاده الخامس والخمسين، وسط ترقب كبير للي هيحصل قدام فريق قوي على أرضه.
إيمري وكامب نو.. علاقة صعبة من زمان.
الأرقام بتقول إن إيمري لعب 15 ماتش على ملعب برشلونة مع 6 فرق مختلفة، وكسب مرة واحدة بس، وخسر 14 مرة، وسجلت فرقه 12 هدف واستقبلت 46 هدف.
الفوز الوحيد والليلة الأصعب
الفوز الوحيد لإيمري في كامب نو كان مع فياريال بنتيجة 2-0 في آخر جولة من موسم 2021-2022، بعد 13 زيارة من غير أي فوز، وبعدها خسر 3-0 في الزيارة اللي بعدها.
أما الليلة الأصعب فكانت الريمونتادا الشهيرة، لما برشلونة كسب باريس سان جيرمان 6-1 في دور الستة عشر موسم 2016-2017، بعد ما كان الفريق الفرنسي كسبان الذهاب 4-0، وكان إيمري وقتها مدرب باريس.
الفرق اللي قادها إيمري في كامب نو
الفرق اللي قادها إيمري في الملعب ده كانت ألميريا وفالنسيا وسبارتاك موسكو وإشبيلية وباريس سان جيرمان وفياريال.
برشلونة داخل الماتش بعد فوز كبير 6-1 على ألافيس في الدوري الإسباني، وبعد خسارتين ورا بعض قدام باريس سان جيرمان وريال مدريد، وده يخلي المواجهة أصعب على أستون فيلا.
الرابط المختصر https://alhorianews.com/sh/nmad
لأنه يعود إلى الملعب بعد غياب أربع سنوات، وفي نفس يوم احتفاله بعيد ميلاده الخامس والخمسين، كما أن سجله هناك صعب للغاية
لعب 15 مباراة على ملعب برشلونة مع 6 فرق مختلفة، فاز مرة واحدة فقط وخسر 14 مرة، وسجلت فرقه 12 هدفًا واستقبلت 46 هدفًا
فوزه الوحيد كان مع فياريال بنتيجة 2-0 في آخر جولة من موسم 2021-2022، بعد 13 زيارة سابقة دون أي انتصار


